Lajme dhe Njoftime

23/10/2020

Zbatimi i workshopeve të promocionit shëndetësor të projektit: Shkollat për Shëndetin në Lezhë

Barleti Group shpk me organizim nga Barleti Training and Testing Center(BTTC) dhe Instituti Shqiptar për Cështjet Publike(AIPA) në kuadër të platformës My School zbatuan programin për […]
23/10/2020

34 workshopet e para të projektit ” Shkollat për Shëndetin”

Barleti Group shpk me anë të strukturës Barleti Training and Testing Center (BTTC) dhe bashkëpunim me Universitetin Barleti kryesisht me Departamentet e Shkencave të Edukimit dhe […]
23/10/2020

Takim 2-palësh Këshill Rinor-Bashkia Kurbin

Në zbatim të projektit YOUth FOR CHANGE, financuar nga LëvizAlbania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC, në ambientet e Qendrës “Fara Mirësie” […]