Lajme dhe Njoftime

22/10/2020

Zbatimi i workshopeve të promocionit shëndetësor të projektit: Shkollat për Shëndetin në Shkodër

Barleti Group shpk me organizim nga Barleti Training and Testing Center(BTTC) dhe Instituti Shqiptar për Cështjet Publike(AIPA) në kuadër të platformës My School zbatuan programin për […]
22/10/2020

Qendra Youth Act zhvillon aktivitetin me temë: “Aftësi Sociale”

Në kuadër të projektit projektit “Fuqizimi i të rinjve nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane“, i cili financohet nga Bashkimi Evropian dhe mbështetet nga Partners Albania […]
19/10/2020

Piktorët e vegjël në kuadër të projektit “New Start”

Në zbatim të projektit “New Start: Educate in Healthy, Safety and Security Environment”, financuar Italian-Albanian Debt for Development Swap Program (IADSA) i cili synon përmirësimin e ambientit […]