Lajme dhe Njoftime

16/10/2020

Zbatimi i workshopeve të promocionit shëndetësor të projektit: Shkollat për Shëndetin në Tiranë

Barleti Group shpk me organizim nga Barleti Training and Testing Center(BTTC) dhe Instituti Shqiptar për Cështjet Publike(AIPA) në kuadër të platformes My School zbatuan programin për […]
16/10/2020

Krijimi i klubit të nxënësve në shkollën Migjeni

Në zbatim të projektit “New Start: Educate in Healthy, Safety and Security Environment”, financuarnga Italian-Albanian Debt for Development Swap Program (IADSA), i cili synon përmirësimin e […]
16/10/2020

Aktivitete vullnetare për shpërndarje të paketave ushqimore në ndihmë të familjeve të prekura nga tërmeti e të grupeve të margjinalizuara

Në zbatim të projektit YOUth FOR CHANGE, financuar nga LëvizAlbania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC, të rinjtë e Këshillit Rinor të rrethit të […]