Lajme dhe Njoftime

02/10/2020

Nxënësit me aftësi ndryshe

Në zbatim të projektit “New Start: Educate in Healthy, Safety and Security Environment”, financuar nga Italian-Albanian Debt for Development Swap Program (IADSA) i cili synon përmirësimin e ambientit social e […]
02/10/2020

“Forum Rinor në kuadër të projektit “Youth for Change”

Qendra Youth Act në kuadër të projektit “YOUth FOR CHANGE“, financuar nga LëvizAlbania, një projekt I Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC, zhvilloi Forumin Rinor me […]
01/10/2020

Trajnim “Nxënësit me aftësi ndryshe”

Në zbatim të projektit “New Start: Educate in Healthy, Safety and Security Environment”, financuar nga Italian-Albanian Debt for Development Swap Program (IADSA) i cili synon përmirësimin […]