Lajme dhe Njoftime

16/09/2020

Marshim Rinor Projekti “Youth for Change”

Në zbatim të projektit YOUth FOR CHANGE, financuar nga LëvizAlbania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC, të rinjtë e këshillit Rinor të […]
11/06/2020

Train of Trainers

Qendra Youth Act zhvilloi trajnimin me temë “Train of Trainers”, aktivitet i projektit YOUth FOR CHANGE, financuar nga LëvizAlbania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim […]
09/06/2020

Trajnim Online | Covid-19, Efektet Psikologjike tek të rinjtë

Në datë 09.06.2020, Qendra Youth Act zhvilloi për anëtarët e Kartës Rinore Evropiane trajnimin online me temë: “Covid -19, Efektet psikologjike tek të Rinjtë”. E ftuar […]