Lajme dhe Njoftime

22/05/2020

Trajnim me temë “Vetëqeverisja”

Qendra Youth Act zhvilloi modulin e trajnimit “Vetëqeverisja”, në kuadër të projektit “YOUth FOR CHANGE” me nxënësit e gjimnazeve të Bashkisë së Kurbinit. Ky projekt financohet nga Lëviz Albania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për […]
10/02/2020

Local youth workshop – We are Europeans

Qendra Youth Act zhvilloi workshop-in “We are Europeans” me të rinj e studentë në ambientet e Universitetit Marin Barleti. Ky aktivitet u zhvillua në kuadër të […]
16/12/2019

Këshilli Rinor në takim me përfaqësues të Bashkisë Korçë

Në kuadër të projektit projektit “Lëvizim së bashku drejt aktivizmit rinor“, i financuar nga Bashkimi Evropian dhe mbështetur nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim […]