Lajme dhe Njoftime

10/12/2019

Kremtimi i Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut

Instituti Shqiptar i Çështjeve Publike (AIPA) më datë 10 dhjetor 2019, në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut, por edhe si aktivtet përmbyllës […]
06/12/2019

Përfundojnë kremtimet e Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut

Në kuadër të projektit “Të rinjtë për të drejtat e Njeriut në Shqipëri” i bashkëfinancuar nga European Union in Albania dhe zbatuar nga World Vision dhe […]
23/11/2019

Trajnim Intensiv me mësues të ardhshëm

Në kuadër të projektit “Mbështetja e mësuesve të ardhshëm në përdorimin e TIK në edukimin e nxënësve me nevoja të veçanta arsimore”, në datat 20-22 shtator […]