Lajme dhe Njoftime

20/11/2019

STEAM – Metodë bashkëkohore e të nxënit

Qendra Youth Act zhvilloi trajnimin e radhës aktivitetin me temë STEAM – Metodë bashkëkohore e të nxënit. Ky aktivitet u realizua në kuadër të projektit projektit […]
19/11/2019

Rëndësia e përfshirjes së të rinjve në projekte të Shoqërisë Civile

Në kuadër të projektit projektit “Lëvizim së bashku drejt aktivizmit rinor“, i cili financohet nga Bashkimi Evropian dhe mbështetet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për […]
12/11/2019

Trajnimi me temë “Aftësi Sociale” | Korçë

Në kuadër të projektit “Lëvizim së bashku drejt aktivizmit rinor“, i cili financohet nga Bashkimi Evropian dhe mbështetet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim […]