Lajme dhe Njoftime

12/04/2021

Studentë Aktivë

Studentët Barletas sërisht pjesë e aktivitetit të Hiking Club FSHSU organizuar nga Federata Shqiptare e Sportit Universitar . Këtë herë më shumë se 200 studentë nga […]
05/04/2021

BARLETI VOLLEY 2020-2021

Ditën e djelë, më datë 4 prill 2021, përfundoi aventura e Barleti Volley për sezonin sportiv të volejbollit për femra 2020-2021 . Një sezon ndryshe nga […]
28/03/2021

#RunForSyndromeDown

Studentët Barletas pjesë e aktivitetit Run For Syndrome Down organizuar nga Federata Shqiptare e Sportit Universitar në kuadër të Ditës Botërore të Sindormës Down !