Lajme dhe Njoftime

08/11/2019

Trajnim për TOT

Në kuadër të projektit projektit “Lëvizim së bashku drejt aktivizmit rinor“, i cili financohet nga Bashkimi Evropian dhe mbështetet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për […]
04/11/2019

Konkursi Kombëtar Letrar rreth veprës “Të mjerët” të shkrimtarit francez Viktor Hygo

Në kuadër të projektit projektit “Promovimi i të drejtave të fëmijëvë dhe të të rinjve përmes kryeveprave të letërsisë”, i cili financohet nga Bashkimi Evropian dhe mbështetet nga World Vision […]
24/10/2019

Mbjellja e Pemëve me nxënësit e gjimnazit “Petro Nini Luarasi”

Qendra Youth Act, zhvilloi aktivitetin me temë “Mbjellja e Pemëve” me nxënësit e shkollës së mesme “Petro Nini Luarasi”. Aktiviteti zbatohet nën spektrin “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm” […]