Lajme dhe Njoftime

23/10/2019

Lancimi i Akademisë Rinore për të Drejtat e Njeriut

Akademia Rinore u krijua në kuadër të projektit “Të rinjtë për të drejtat e Njeriut në Shqipëri” i bashkëfinancuar nga European Union in Albania dhe zbatuar […]
22/10/2019

Aktiviteti me temë: “Sipërmarrje dhe Inovacion”

Qendra Youth Act iu bashkua aktiviteteve në National Activism Day duke realizuar aktivitetin me temë Sipermarrja dhe Inovacioni në ambjentet e Universitetit “Marin Barleti”. Ky aktivitet u […]
17/10/2019

Përfundojnë workshop –et me të rinj dhe komunitetin në kuadër të projektit “Youth Mobile Academy

Në kuadër të projektit “Të rinjtë për të drejtat e Njeriut në Shqipëri” i bashkëfinancuar nga European Union in Albania dhe zbatuar nga World Vision dhe […]