Lajme dhe Njoftime

11/10/2019

Workshop me të rinj dhe komunitetin në kuadër të projektit “Youth Mobile Academy – Edukimi i të rinjve si agjentë ndryshimi për promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave të njeriut në Shqipëri”

Në kuadër të projektit “Të rinjtë për të drejtat e Njeriut në Shqipëri” i bashkëfinancuar nga European Union in Albania dhe zbatuar nga World Vision dhe […]
04/10/2019

Trajnim i nxënësve për nocionin STEAM

Qendra Youth Act në kuadër të projektit “Lëvizim së bashku drejt aktivizmit rinor“, zhvilloi sot në ambientet e Qendrës Rinore Korçë, trajnimin mbi konceptin STEAM. Pjesëmarrës […]
12/07/2019

Piktura – Art is fun

Në datën 12 Korrik, në kuadër të zbatimit të projektit “TheSociAL Community House” të financuar nga IADSA, Youth Act në bashkëpunim me Bashkinë e Roskovecit në […]