Lajme dhe Njoftime

21/06/2019

Përfundojnë trajnimet me të rinj dhe komunitetin në kuadër të projektit “Youth Mobile Academy

Më datë 21.06.2019, në zonën e Beratit u organizua trajnimi i fundit me të rinj dhe komunitetin me temë “Edukimi me të drejtat e njeriut dhe […]
14/06/2019

Takim mbi të drejtat e njeriut me nxënësit e shkollës “Raqi Qirinxhi”

Në datën 14.06.2019, në kuadër të projektit  “Të promovojmë të drejtat e fëmijëve dhe të të rinjve përmes kryeveprave të letërsisë”, në shkollën “Raqi Qirinxhi” në […]
10/06/2019

Kulturë dhe Mobilitet | Shkolla e mesme “Ismail Qemali”

Në datë 10 qershor 2019, Qendra Youth Act në kuadër të projektit “Fuqizimi i të rinjve nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane”, zhvilloi aktivitetin me temë […]