Lajme dhe Njoftime

08/06/2019

Konkursi Letrar mbi veprën e Viktor Hygo “Të mjerët” | Tiranë

Në datën 08 qershor 2019, në mjediset e vëna në dispozicion nga SHLUJ “Universiteti Marin Barleti”, u zhvillua në Tiranë faza rajonale e Konkursit Letrar mbi […]
06/06/2019

“Kulturë dhe Mobilitet” në shkollën e mesme “Besnik Sykja”

Në datë 06 qershor 2019, Qendra Youth Act në kuadër të projektit “Fuqizimi i të rinjve nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane”, zhvilloi aktivitetin me temë […]
05/06/2019

Konkursi i parë rajonal mbi veprën e Viktor Hygo “Të mjerët” | Fier

Në datën 05 qershor 2019, në qytetin e Fierit, në mjediset e qendrës rinore “Epoka” me pjesëmarrjen e dy gjimnazeve publike të qytetit, gjimnazit “Janak Kilica” […]