Lajme dhe Njoftime

03/06/2019

Kulturë dhe Mobilitet | Shkolla e mesme “Petro Nini Luarasi”

Në datë 03 qershor 2019, Qendra Youth Act në kuadër të projektit “Fuqizimi i të rinjve nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane”, zhvilloi aktivitetin me temë […]
03/06/2019

Konkursi i parë Rajonal mbi veprën e Viktor Hygo “Të mjerët” | Durrës

Në datën 03 qershor 2019, në Qendrën për Trajnime të të Rinjve, në qytetin e Durrësit u zhvillua faza rajonale e Konkursit Letrar mbi veprën e […]
31/05/2019

Forumi i Rrjetit Tematik Rajonal

Në datën 31 Maj 2019, në një atmosferë tejet të ngrohtë, të krijuar në sajë të mbështetjes së drejtuesve të Qendrës Rinore Vlorë, të mësuesve të […]