Lajme dhe Njoftime

28/05/2019

Konkursi i parë Rajonal mbi veprën e Viktor Hygo “Të mjerët”

Në datën 28 maj 2019, në mjediset e ngrohta të Qendrës Rinore “Atelie” të Bashkisë Shkodër, u zhvillua faza rajonale e Konkursit mbi veprën e autorit […]
23/05/2019

“Vullnetarizmi dhe Karta Rinore Evropiane ” | Qendra Social Komunitare Roskovec”

Në datë 16 Maj 2019, nxënësit e shkollës “Adem Vrapi”, morën pjesë në aktivitetin e organizuar nga Qendra Social Komunitare, Roskovec në bashkëpunim me Qendrën Youth […]
23/05/2019

“Qendra Youth Act viziton Spitalin Pediatrik | Tiranë”

Në datë 29.05.2019, në kuadër të projektit “Të fuqizojmë të rinjtë nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropian”,u zhvillua aktiviteti me temë “Vizitë në Spitalin Pediatrik“. Rreth […]