Lajme dhe Njoftime

16/05/2019

Kulturë dhe Mobilitet” në shkollën e mesme “Sandër Prosi”

Në datë 16 maj 2019, Qendra Youth Act në kuadër të projektit “Fuqizimi i të rinjve nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane”, zhvilloi aktivitetin me temë “Kulturë […]
10/05/2019

Vizitë në Shtëpinë e të Moshuarve, Tiranë

Në datë 10.05.2019, në “Shtëpinë e të Moshuarve, Tiranë”,  Qendra Youth Act në kuadër të projektit “Fuqizimi i të Rinjve nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane”, […]
06/05/2019

Aktivizëm dhe Vullnetarizëm | Shkolla e mesme Besnik Sykja

Në datën 06 Maj 2019, Qendra Youth Act ka zhvilluar trajnimin me temë “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm” në shkollën e mesme “Besnik Sykja”, Tiranë. Ky trajnim është […]