Lajme dhe Njoftime

02/05/2019

“Aktivizëm dhe Vullnetarizëm | Shkolla Petro Nini Luarasi”

Në datë 02.05.2019 Qendra Youth Act, në kuadër të projektit “Të fuqizojmë të rinjtë nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane”, zhvilloi aktivitetin me temë ” Aktivizëm […]
27/02/2019

Forumi i Rrjetit Tematik Rajonal

Forumi i Rrjetit Tematik Rajonal në kuadër të projektit “Regional Youth Compact for Europe” u mbajt në datat 26 dhe 27 Shkurt 2019 në Tiranë pranë […]
19/11/2018

Edukimi i të rinjve me kulturën e tolerancës dhe të mirëkuptimit për ndërtimin e një shoqërie demokratike

Instituti Shqiptar për Çështjet Publike, në bashkëpunim me Federatën e Familjes për Paqe Botërore dhe Bashkim, me mbështetjen financiare të Komitetit Shqiptar të Helsinkit në kuadër […]