Lajme dhe Njoftime

21/09/2018

BootCamp Day

Në kuadër të zbatimit të projektit të ri “Tekno – Kreatvitet” të financuar nga World Vision dhe në bashkëpunim me SHKR, Qendra Youthact zhvilloi në Ambientet […]
19/07/2018

Ndërgjegjësimi i dhe informimi i të rinjve për start-up-et dhe bizneset sociale

Në kuadër të zbatimit të projektit të ri “Tekno – Kreatvitet” të financuar nga World Vision në shkollën “Halit Berzeshta” dhe me pjesëmarrjen e 4 shkollave të mesme […]
04/07/2018

Konferenca përmbyllëse në kuadër të projektit: “Edukimi i të rinjve me kulturën e tolerancës dhe të mirëkuptimit për ndërtimin e një shoqërie demokratike”

Në datën 4 korrik 2018, ora 11.00, në ambientet e Qendrës Rinore të Korçës, u organizua konferenca përmbyllëse e projektit 6-mujor “Edukimi i të rinjve me […]