Lajme dhe Njoftime

28/01/2021

Vijojnë punimet për rikonstruksionin e shkollës 9-vjeçare “Migjeni” në Mamurras, Laç

Ky investim po zhvillohet në kuadër të projektit “New Start: Educate in Healthy, Safety and Security Environment”, financuar nga Italian-Albanian Debt for Development Swap Programme IADSA dhe […]
21/01/2021

Vlerësim nga Ambasada Australiane, në Itali për AIPA

Ambasada Australiane, në Itali, shpreh falenderimet dhe vlerësimin për Institutin Shqiptar për Çështjet Publike, AIPA, për realizimin suksesshëm të Projektit Special. Ndër praktikat e mira të […]
14/01/2021

Qendra e Trajnimit për Fëmijët me Nevoja të Veçanta

U inagurua pranë Institutit Shqiptar për Çështjet Publike – Qendra e Trajnimit për Fëmijët me Nevoja të Veçanta. Kjo qendër është pajisur me pajisje të financuara […]