Lajme dhe Njoftime

13/12/2017

Të luftojmë bullizmin nëpërmjet aktiviteteve sportive

Youth Act Center në bashkëpunim me Federatën Shqiptare të Sportit Shkollor, në datat 5,7 dhe 13 Dhjetor  zhvilloi aktivitetet sportive në kuadër të projektit të financuar […]
12/12/2017

Leksion i hapur: “Fuqizimi i të rinjve nëpërmjet sportit

Më 12 Dhjetor, ora 11.30 – 12.30, SHLUJ “Universiteti Marin Barleti” në bashkëpunim me Qendrën Youth Act, organizoi leksionin e hapur me temë: “FUQIZIMI I TË […]
06/12/2017

Shqipëria RinOn: Sesioni informues“Karta Rinore Evropiane në Shqipëri

Në datë 6 Dhjetor 2017, me rastin e Javës së Rinisë u zhvillua sesioni informues me temë “Karta Rinore Evropiane në Shqipëri” pranë “Universitetit Barleti”. Ky […]