Lajme dhe Njoftime

07/11/2017

Programet e mobilitetit për të rinjtë shqiptarë

Më 7 Nëntor, ora 11.30 – 12.30, SHLUJ “Universiteti Marin Barleti” në bashkëpunim me Qendrën Youth Act, organizoi leksionin e hapur me temë: “Fuqizimi i të […]
31/05/2017

Vizita Studimore: nxënësit tek landfillet dhe kompanitë e riciklimit

Në kuadër të projektit “Të rinjtë në mbrojtje të Natyrës”, organizata Youth Act në bashkëpunim me organizatën Legambiente Vlorë ka zhvilluar në datat 26 & 30 […]
30/05/2017

Konkursi Final me materiale të riciklueshme- Të Rinjtë në Mbrojtje të Natyrës

Organizata Youth Act, zhvilloi më datë 30 Maj 2017,  Konkursin me punime nga materiale të riciklueshme nga nxënësit e shkollave të përzgjedhura. Këto punime u prezantuan në […]