logo Shqk

Ndërhyrje përmirësimi në infrastrukturë ntë shkollën “Andon Zako Çajupi” - Tiranë, projekti IADSA.

Ndërhyrje përmirësimi në infrastrukturë ntë shkollën “Andon Zako Çajupi” - Tiranë, projekti IADSA.

Projekti IADSA “Shkolla Qendër Komunitrare” i mbështetur nga Ministria e Arsimit, ka në fokus ndërhyrjet për riparimin dhe përmirësimin e ambjenteve të shkollave.

Ndërhyrjet janë përqëndruar në shmangien e problemet evidente si lagështira apo dhe kushtet e brendshme, rregullimin e ambienteve të dëmtuara. Dëmtimet janë kryesisht: në dysheme, i suvasë apo dëmtime të shkallëve. Çarje e strukturës, izolim i tarracës.

Riparimi përfshin: lyerjen e sallave dhe eliminimin e lagështirës ambienteve dhe më tej do të bëhet pajisja e tyre me mjetet e duhura.