logo Shqk

Sport dhe rekreacion gjatë Ditës së Hapur tek Gjimnazi A. Z. Cajupi

Sport dhe rekreacion gjatë Ditës  së Hapur tek Gjimnazi A. Z. Cajupi

Një sërë aktivitetesh sportive u zhvilluan njëkohësisht në ambientet e jashtme të shkollës së mesme ‘Andon Zako Çajupi’, gjatw aktivitetit tw datws 28 Janar 2017.

Në fakt, rekreacioni dhe sporti janë dy komponentë të rëndësishëm në projektin IADSA Shkolla Qendër Komunitare, të cilat kanë për qëllim hartimin, organizimin dhe realizimin e një sërë aktivitetesh si: aktivizimin e nxënësve dhe të rinjve në klube të ndryshme.