Siguria dhe shëndeti në shkollë mbështetje për të gjithë, për sot dhe për perspektivën

Siguria dhe shëndeti janë pjesë të rëndësishme të jetës shkollore dhe duhet të bëhen përpjekje maksimale për të promovuar një kulturë sigurie për nxënësit dhe mësuesit brenda mjediseve të mësimdhënies.

Është e rëndësishme që nxënësit të bëhen pjesë e vazhdueshme e programeve të edukimit mbi sigurinë dhe shëndetin për ti ndihmuar të marrin njohuri dhe aftësi specifike për të qëndruar të sigurt pavarësisht nga situata në të cilën ndodhen/ me të cilën përballen, ndërkohë mësuesit nga ana tjetër duhet të ndihmohen të rrisin njohuritë dhe aftësitë për të dhënë kontributin e tyre në garantimin e këtyre aspekteve në mjedisin shkollor.

 

LAJME DHE NJOFTIME

14/05/2021

Aktivitet në shkollën “Migjeni” Mamurras, në kuadër të Javës së Europës

Sot në ambientet e shkollës “Migjeni” në Mamurras u zhvillua një aktivitet në kuadër të Javës së Europës, mbi investimet e huaja në Shqipëri. Shkolla “Migjeni” […]
10/05/2021

Aktiviteti “Duarartët” | Mamurras

Në zbatim të projektit “New Start-Educate in Healthy, Safety and Security Environment”,financuar nga Italian-Albanian Debt for Development Swap Program (IADSA) i cili synonpërmirësimin e ambientit social […]
21/04/2021

Firmosja e Marrëveshjes së Bashkëpunimit midis BTTC dhe QENDRËS PËR ARSIM CILËSOR

Universiteti Barleti me anë të Akademisë së Edukimit dhe Mësimdhënies Barleti pjesë e Barleti Training and Testing Center (BTTC) nënshkruan më 21 Prill 2021 marrëveshjen e […]
parallax background

PROJEKTE

Pershkrim i seksionit.....
 
SHKOLLA NJË MJEDIS I SIGURT PËR NXËNËSIT DHE MËSUESIT
Shkolla si mjedis i sigurt nënkupton që brenda mjediseve të shkollës çdo nxënës dhe mësues duhet...
MË SHUMË
STANDARDET E SHKOLLËS SË SHËNDETSHME
Standardet e shkollës së shëndetshme mund të përkufizohet si cilido aktivitet i cili...
MË SHUMË
SHKOLLA SI INSTITUCION BASHKËPUNUES PËR NJË KOMUNITET TË SIGURT
Shkolla për vetë rolin në shoqëri që mbart është vendi ideal ku mund të ndërtohen dhe...
MË SHUMË
SIGURIA FIZIKE DHE SOCIALE NË SHKOLLË
Siguria fizike dhe sociale e nxënësve në shkollë është thelbësore për krijimin e një mjedisi...
MË SHUMË
NXËNËSIT SI PROMOVUES TË NJË KOMUNITETI DHE SHOQËRIE TË SHËNDETSHME
Brenda mjedisit shkollor nxënësit duhen ndihmuar të rrisin njohuritë dhe aftësitë e tyre për...
MË SHUMË
 

QENDRA BURIMORE

 
 
Subjekt

 

Pershkrim

 

Subjekt

 

Pershkrim

 

Subjekt

 

Pershkrim

 

Subjekt

 

Pershkrim

 

Subjekt

 

Pershkrim

 

Subjekt

 

Pershkrim

 

 

PUBLIKIME

IMAZHE

VIDEO

MEDIA KIT

PARTNERET