Fillimi i ditëve të hapura për informimin e maturantëve për programet e studimit në Universitetin Barleti

Studentë Aktivë
12/04/2021
Firmosja e Marrëveshjes së Bashkëpunimit midis BTTC dhe QENDRËS PËR ARSIM CILËSOR
21/04/2021

Fillimi i ditëve të hapura për informimin e maturantëve për programet e studimit në Universitetin Barleti

Universiteti Barleti filloi me 20 Prill 2021 ditët e hapura për informimin e drejtperdrejtë të maturantëve mbi avantazhet dhe programet e Universitetit.

Takimet zhvillohen nga e hëna-premte nga ora 09.00-16.00 nën respektimin e masave Anticovid 19 Maturantët ftohen të paraqiten për tu informuar pranë ambjenteve tona:
Kampusi nr 1, Rr e Kosovarëve, përballë me Digën e Liqenit Artificial të Tiranës.

Takimet shërbejnë për të marrë informacion të detajuar, jo vetëm mbi programet e studimeve, por edhe sesi të bëjnë zgjedhjen e duhur midis tyre.

Për më shumë informacion ju mirëpresim të na kontaktoni në: 0697063488 / [email protected]