Lancimi i Akademisë Rinore për të Drejtat e Njeriut

Aktiviteti me temë: “Sipërmarrje dhe Inovacion”
22/10/2019
Mbjellja e Pemëve me nxënësit e gjimnazit “Petro Nini Luarasi”
24/10/2019

Lancimi i Akademisë Rinore për të Drejtat e Njeriut

Akademia Rinore u krijua në kuadër të projektit “Të rinjtë për të drejtat e Njeriut në Shqipëri” i bashkëfinancuar nga European Union in Albania dhe zbatuar nga World Vision dhe SEEYN, nën kujdesin e të cilit Instituti Shqiptar për Çështjet Publike po zbaton projektin “Youth Mobile Academy – Edukimi i të rinjve si agjentë ndryshimi për promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave të njeriut në Shqipëri”

#ecimrritemisëbashku

#20YearsWorldVisionAlbaniaandKosovo

#20VjetWorldVisionShqipëridheKosovë