NEW START – Lajme dhe Njoftime

14/05/2021

Aktivitet në shkollën “Migjeni” Mamurras, në kuadër të Javës së Europës

Sot në ambientet e shkollës “Migjeni” në Mamurras u zhvillua një aktivitet në kuadër të Javës së Europës, mbi investimet e huaja në Shqipëri. Shkolla “Migjeni” […]
10/05/2021

Aktiviteti “Duarartët” | Mamurras

Në zbatim të projektit “New Start-Educate in Healthy, Safety and Security Environment”,financuar nga Italian-Albanian Debt for Development Swap Program (IADSA) i cili synonpërmirësimin e ambientit social […]
25/01/2021

Aktivitete Vullnetare

Në muajin tetor të vitit 2020 u organizua aktivitete vullnetare me fokus shpërndarjen e paketave ushqimore për familjet në nevojë. Në bashkëpunim me Bashkinë e Rrethit […]
25/01/2021

Krijohet Këshilli i parë Rinor në Rrethin e Kurbinit

Këshillat e komunitetit duhet të shërbejnë si bazë për një sistem rekreativ të bazuar në barazi sociale dhe me dyer të hapura për të gjithë komunitetin. […]
25/01/2021

“Parandalimi i bullizimit dhe mirëqenia e shëndetit mendor tek fëmijët”

Në zbatim të projektit “New Start-Educate in Healthy, Safety and Security Environment”, financuar nga Italian-Albanian Debt for Development Swap Program (IADSA) i cili synon përmirësimin e […]
30/10/2020

Aktivitete sportive

Në zbatim të projektit “New Start: Educate in Healthy, Safety and Security Environment”, financuar Italian-Albanian Debt for Development Swap Program (IADSA) i cili zbatohet nga Bashkia Kurbin në partneritet […]