Lajme dhe Njoftime

18/12/2020

Aktiviteti “Open Local Assemblies councils /My city/Youth City”

Në kuadër të projektit “Regional Youth Compact for Europe” i cili është një iniciativë bashkëpunimi e nisur nga 14 organizata të shoqërisë civile nga vendet e Bashkimit […]
15/12/2020

Aktivitet : “Local Youth Workshops “Regional Youth Compact for Europe – We are Europeans”

Në kuadër të projektit “Regional Youth Compact for Europe” i cili është një iniciativë bashkëpunimi e nisur nga 14 organizata të shoqërisë civile nga vendet e Bashkimit […]
27/11/2020

Projekti – Lëvizja “Rini aktive”

Lëvizja RINI AKTIVE iniciuar nga Shoqata Barleti në partneritet me Universitetin Barleti dhe Qendrën Youth Act , synon ngritjen e një programi kombëtar që vë në […]