Lajme dhe Njoftime

14/05/2021

Aktivitet në shkollën “Migjeni” Mamurras, në kuadër të Javës së Europës

Sot në ambientet e shkollës “Migjeni” në Mamurras u zhvillua një aktivitet në kuadër të Javës së Europës, mbi investimet e huaja në Shqipëri. Shkolla “Migjeni” […]
21/04/2021

Firmosja e Marrëveshjes së Bashkëpunimit midis BTTC dhe QENDRËS PËR ARSIM CILËSOR

Universiteti Barleti me anë të Akademisë së Edukimit dhe Mësimdhënies Barleti pjesë e Barleti Training and Testing Center (BTTC) nënshkruan më 21 Prill 2021 marrëveshjen e […]
20/04/2021

Fillimi i ditëve të hapura për informimin e maturantëve për programet e studimit në Universitetin Barleti

Universiteti Barleti filloi me 20 Prill 2021 ditët e hapura për informimin e drejtperdrejtë të maturantëve mbi avantazhet dhe programet e Universitetit. Takimet zhvillohen nga e […]