Lajme dhe Njoftime

15/10/2020

Parandalimi i bulizmit dhe roli i mësuesit në shkollë

Në zbatim të projektit “New Start: Educate in Healthy, Safety and Security  Environment”, financuar Italian-Albanian Debt for Development Swap Program (IADSA) i cili synon përmirësimin e ambientit social e […]
15/10/2020

Parandalimi i bullizmit dhe roli i mësuesit në shkollë

Në zbatim të projektit “New Start: Educate in Healthy, Safety and Security  Environment”, financuar Italian-Albanian Debt for Development Swap Program (IADSA) i cili synon përmirësimin e ambientit […]
12/10/2020

Forum Rinor në kuadër të projektit “Youth for Change

Qendra Youth Act zhvilloi Forumin Rinor me temë “Rrjetëzim i Youth Hub”, me të rinjtë e qytetit të Mamurrasit.  Në këtë takim nxënësit u bënë pjesë e diskutimit […]